Easy Drink

The Simple Way Of Life

Mer än en Flaska
En välutvecklad nappflaska som tagits fram för att underlätta livet för dig med barn.
Social Media
Vår historia
Från vision till idé till den perfekta nappflaskan

Easy Drink Sverige AB grundades för att underlätta vardagslivet för föräldrar. Vi strävar efter att göra er vardag med barn enklare. Vår nappflaska med en helt ny innovation gör matningstillfället smidigare. Det som gör nappflaskan unik är att den förbereds innan matning och med ett enkelt vridmoment blandas vällingen/ersättningen med vattnet. En förberedd flaska gör att barnet omgående kan bli matat oavsett var du befinner dig. Inget spill av vare sig pulver eller vatten då allt redan är förberett. Flaskan är också enkel att rengöra då alla delar går att separeras.

Att välja en nappflaska från oss på Easy Drink innebär en förenklad vardag. De föräldrar som varit med på vår resa och testat vår nappflaska är otroligt nöjda och känner att den underlättar livet på språng. Nappflaskan har en bekväm form att hålla i både för förälder och barn.

Vi på Easy Drink Sverige AB strävar efter att förenkla vardagen samt sticka ut från mängden.
Vi håller hög kvalitet på våra produkter och alla våra nappflaskor är fria från BPA,BPS och Ftalater. Vi följer standarden EN14350 och alla nappflaskor är testade och certifierade.

Patent

Svenskt patenterad nappflaska

Säker betalning

Med Klarna Checkout

Bästa för ditt barn

Kvalitetssäkrat PP-plast

Follow Us